arrow_upward arrow_upward

Όροι χρήσης

Πολιτική Απορρήτου.

Η ΒΙΟΡΥΘΜΟΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ (εφεξής η «Εταιρεία») αναγνωρίζει πλήρως τη σημασία διασφάλισης του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του διαδικτυακού χώρου της αλλά και της ασφάλειας τους και ως εκ τούτου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίτευξη των στόχων αυτών.

Η Εταιρεία, λαμβάνει  όλα εκείνα τα κατάλληλα τεχνικά μέτρα ασφαλείας, με στόχο τη διασφάλιση του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών της ιστοσελίδας, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία και ειδικότερα τον Κανονισμό ΕΕ 679/2016 και τον Ν. 4624/2019.

Η παρούσα πολιτική Προστασίας Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας.  Στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφονται με σαφήνεια τα είδη των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών που μπορεί να συλλέγονται από την Εταιρεία στο πλαίσιο χρήσης του διαδικτυακού χώρου και του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας. Ειδικότερα, θα περιγραφούν οι τρόποι με τους οποίους τα ως άνω προσωπικά δεδομένα των χρηστών δύναται να χρησιμοποιηθούν, επεξεργαστούν, αποθηκευθούν και για ποιους σκοπούς πάντοτε σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ειδικότερα σε συμμόρφωση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ 2016/679(GDPR) και τον Ν. 4624/2019. Σε περίπτωση κατά την οποία οποιοσδήποτε χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς οφείλει να μην προβεί στην αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων του άλλως με την συμπλήρωση των προσωπικών του δεδομένων στα σχετικά πεδία της ιστοσελίδας και όπου κρίνεται απαιτητό, με βάση τον οικείο κάθε φορά σκοπό επεξεργασίας (πχ εγγραφή σε newsletter, εγγραφή σε σεμινάριο, πραγματοποίηση ηλεκτρονικής παραγγελίας) και πριν την υποβολή των στοιχείων στην Εταιρεία, δηλώνει ρητώς και ειδικώς ότι είναι σύμφωνος με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών/χρηστών  της παρούσας ιστοσελίδας και οποιωνδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία της.

Ιατρικά Προϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας

Επικοινωνία
info@biorythmos.gr
+30 2610 317218
Σατωβριάνδου 14, 26223, Πάτρα

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο.
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο biorythmos.gr, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.